Tag Archives: Sahatçia

Ambasadorja e Kosovës Teuta Sahatçia flet në Universitetin Harvard

teuta sahatcia

Shoqata e Studentëve Shqiptarë në Harvard dhe Departamenti i Marrëdhënjeve Ndërkombëtare organizuan një ligjeratë dhe diskutim me Ambasadoren Teuta Sahatqija në Universitetin e Harvardit. Ambasadorja foli rreth dhunës seksule gjatë luftës në Kosovë. Para ligjerates, Ambasadorja bashkebisedoi me studente amerikan dhe nderkombetar lidhur me zhvillimet ne Kosove, mardhenjet me SHBA, …

Lexo më shumë