Tag Archives: sadri ramabaja

Aktakuzë për terrorizëm ndaj Jasharit, Ramabajes dhe të tjerëve nga “Syrit të Popullit”

sadri ramabaja, syri i popullit

Prokuroria Speciale ka ngirutr aktkazuë për terrorizëm dhe hakmarrje ndaj 10 personave, anëtarë të organizatës “Syri i Popullit”. Në mesin e të akuzuarve janë edhe atentatorë te avokatit Azem Vllasi, Murat Jashari e Avni Llumnica. Po ashtu i akuzuar është edhe anëtari i Lëvizjes Vetëvendosje, Sadri Ramabaja. Ky është njoftimi …

Lexo më shumë