Tag Archives: sabre

Çka është motori “Sabre”

Teknologjia e re mund të shkurtojë kohën e fluturimit midis Londrës dhe Sidneit në vetëm katër orë deri në vitet 2030, ka thënë kreu i Agjencisë Hapësinore në Mbretërinë e Bashkuar. Duke iu referuar punës pionierë që po bëhet nga “Oxford-based Reaction Engines”, që po zhvillon motorin Sabre, drejtori i …

Lexo më shumë