Tag Archives: RYSZARD LEGUTKO

Tirani demokratik

RYSZARD LEGUTKO

Të sigurtë se ekziston diferencë midis regjimit të vjetër komunist dhe sistemit moder liberal? Një filozof i madh polak i kapur me “demonin” totalitar. Shkruan: RYSZARD LEGUTKO Teza e librit tim The Demon in Democracy është e thjeshtë: pavarësisht diferencave të mëdha, ekziston një ngjashmëri e konsiderueshme midis komunizmit dhe …

Lexo më shumë