Tag Archives: Rumania

Rumuni: Protesta kundër reformave gjyqësore

rumania_infoglobi

Dhjetëra mijëra persona në të gjithë Rumaninë kanë protestuar dje në mbrëmje kundër reformave të planifikuara gjyqësore për të cilat kritikët kanë shprehur shqetësimin e tyre se ato mund të nxisin korrupsionin. Sipas këtyre reformave të planifikuara, sistemi i drejtësisë do të jetë nën kontrollin e qeverisë dhe do të …

Lexo më shumë