Tag Archives: Ruairi O’Connell

Britania e Madhe dhe Kosova nënshkruajnë MV pro profesionistëve

ambasadori i britanise dhe kryeministri i kosoves

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj dhe ambasadori i Mbretërisë së Bashkuar në Kosovë, Ruari O’Connell, kanë nënshkruar Memorandumin e Mirëkuptimit në mes të Kosovës dhe Britanisë së Madhe d. Njoftimi për media tregon se qëllimi i Memorandumit të mirëkuptimit është që, në pajtim me legjislacionin në fuqi, të mbështeten përpjekjet …

Lexo më shumë