Tag Archives: RTS

RTS: Viti 2019 afati përfundimtar që Serbia t’i normalizojë raportet me Kosovën, kusht për anëtarësim në BE

EU_InfoGlobi

Radiotelevizioni i Serbisë ka publikuar një draft- strategji të Brukselit për pranimin e Serbisë në Bashkimin Evropian, ku thuhet se ky shtet mund të anëtarësohet në Union deri në vitin 2025.Në këtë strategji, që ende nuk është dokument përfundimtar, thuhet se Serbia dhe BE duhet t’i mbyllin të gjithë kapitujt …

Lexo më shumë