Tag Archives: rrustem berisha

FSK me integritet kundër korrupsionit

FSK, rrustem berisha, Per Strand Sjaastad , norvergjia,kosova

Plani i integritetit 2019-2022 është një mjet për krijimin dhe verifikimin e integritetit të institucionit të Ministrisë së Mbrojtjës dhe FSK-së. Ministri i FSK-së Rrustem Berisha në publikimin e ketij plani tha se integriteti zë vend të rëndësishëm në dokumentat  e Ministrisë së Mbrojtjës. Ndër të tjera ai tha se: …

Lexo më shumë