Tag Archives: rreziqet online

“Në Kosovë ka shumë rreziqe online”

online, tastiera, ick

“Business Tuesday” i katërmbëdhjetë me radhë, organizuar nga Innovation Centre Kosovo (ICK) u fokusua në një diskutim mbi temën “Siguria e të dhënave, Rrjeteve dhe Web-it”. Siguria në internet është me rëndësi jetike për bizneset që ofrojnë shërbime dhe produkte në rrjet. Në këtë drejtim Kosova nuk përbën përjashtim. “Business …

Lexo më shumë