Tag Archives: rohan

Rohan: Kosova varet nga BE dhe ShBA, mos i lëndoni proceset integruese

rohan

Parlamenti i Kosovës edhe mund ta zhbëjë Gjykatën Speciale. Por, para këtij veprimi duhet gjetur alternativa për t’i zbardhur pretendimet për krime lufte. Për këtë duhet marrëveshje me komunitetin ndërkombëtar përfshirë BE’në dhe SHBA’në. Kosova është shtet i pafuqishëm, s’është anëtar i BE’së dhe as i OKB’së. Vendimmarrje e tillë …

Lexo më shumë