Tag Archives: Roboti

Roboti që këndon ninullat

roboti ninullat

E vendosur në qendër të kritikave nga aktivistët, kompania Mattel është tërhequr nga ideja e prodhimit dhe hedhjes në treg të një “kujdestareje fëmijësh” inteligjent. Bëhet fjalë për një pajisje hi-tech e aftë të dallojë gjendjen e fëmijës dhe të reagojë sipas situatave të përshtatshme. Kështu, nëse foshnja qan, atëherë …

Lexo më shumë