Tag Archives: roboti sofia

Manjatët teknologjikë ndeshen për inteligjencën artificiale

roboti sofia

Jack Ma beson se inteligjenca artificiale nuk përbën kërcënim për njerëzimin, mirëpo Elon Musk i ka konsideruar këto deklarata si “fjalët e fundit të famshme”, teksa miliarderët kanë shpërfaqur mospajtimet e tyre në një debat për trendet e së ardhmes në Shangai. Themeluesi i kompanisë kineze, Alibaba, dhe industrialisti mbrapa …

Lexo më shumë