Tag Archives: rishikimi

MD sot hap procesin e rishikimit në sektorin e sundimit të ligjit

drejtesia , KGJK

Ministria e Drejtësisë sot bën hapjen e procesit të Rishikimit Funksional të Sektorit të Sundimit të Ligjit. Ministria e Drejtësisë në kuadër të mandatit të saj është e angazhuar të fuqizojë fushëveprimin institucional të sektorit të sundimit të ligjit. Rrjedhimisht, duke synuar një sektor efikas, transparent, dhe llogaridhënës, Ministria e …

Lexo më shumë