Tag Archives: Ripple

Santander – me Ripple këtë pranverë

Ripple-Satender

Grupi bankar Santander do të bashkohet me Ripple për të lëshuar një aplikacion ndërkombëtar të transferimit të parave duke përdorur platformat Ripple’s Blockchain xCurrent dhe RippleNet. Kur fliste për lirimin e ardhshëm të aplikacionit në konferencën ndërkombëtare Fintech në Londër, Nathan Bostock, drejtori ekzekutiv i Mbretërisë së Bashkuar nga Santander …

Lexo më shumë