Tag Archives: Rikalo

Rikalo dhe Heldt: Zhvillimi i bujqësisë ndikon në ekonominë e vendit

Heldt e Rikalo

Ministri i Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural, Nenad Rikalo ka pritur në një takim ambasadorin e Gjermanisë në Prishtinë, Christian Heldt, me të cilin bisedoi rreth zhvillimit të bujqësisë dhe objektivave të punës së kësaj ministrie. Gjatë këtij takimi, ministri Rikalo ka prezantuar aktivitetet dhe prioritetet e planifikuara për vitin …

Lexo më shumë