Tag Archives: RICHARD HAASS

Lufta e Dytë e Ftohtë

RICHARD HAASS

Një çerek shekulli pas përfundimit të Luftës së Ftohtë, bota papritur e gjen veten në një luftë të dytë. Kjo situatë ishte tërësisht e shmangshme dhe nuk është në interes të asnjërës palë që tensionet të përshkallëzohen më tutje. Shkruan: RICHARD HAASS Lufta e ftohtë zgjati katër dekada dhe në shumë …

Lexo më shumë