Tag Archives: Rexhep Qosja

Rexhep Qosja – analizon zhvillimet

rexhep qosja

Në këtë intervistë Akademik Rexhep Qosja analizon ngjarjet më të reja politike në Shqipëri e në Kosovë, ndër të tjera flet për: një vit i qeverisë Rama; opozitën e Shqipërisë; vizitën e Papa Vrançeskut në Tiranë; arrestimin i ish-guvernatorit Fullani; tekstet shkollore historike dhe problemin e Çamërisë dhe krizën politike …

Lexo më shumë