Tag Archives: Rexhep Ismajli

Rexhep Ismajli zgjedhet anëtar nderi i Shoqatës së Linguistëve të Amerikës

Akademik Rexhep Ismajli është zgjedhur anëtar i përhershëm nderi i Shoqatës së Linguistëve të Amerikës (Linguistic Society of America (LSA), institucioni më i rëndësishëm shkencor i gjuhësisë Lajmi është bërë i ditur të martën nga drejtoresha ekzekutive e LSA-së Alyson Reed. Akademik Ismajli do t’i ketë të përjetshme statusin dhe …

Lexo më shumë