Tag Archives: religjioni

Metro: Kina ndalon islamin! Nëse dikush mbanë Kuranin, penalizohet

falja muslimane ne kine

Lajm i trishtë është raportuar nga e përditshmja britanike Metro.  Myslimanët kinezë janë urdhëruar të dorëzojnë  kopjet e Kur’anit dhe gjësendet e tjera fetare, në të kundërtën ata do të përballen me dënime të ashpra. Në Xinjiang, në veri të Kinës Perëndimore, si raporton “Radio Free Aisia”, autoritetet kineze po bëjnë …

Lexo më shumë