Tag Archives: relaks

Mësoni si të relaksoheni

relax

Relaksimi është një nga aktivitetet më efektive vetë-ndihmuese për shëndetin mendor. Relaksimi i planifikuar qetëson ankthin dhe ndihmon trupin dhe mendjen të rekuperohen nga stresi dhe furia e së përditshmes. Muzika, një banjë e gjatë, apo një shëtitje në park bëjnë punë për disa njerëz, por për të tjerë nuk …

Lexo më shumë