Tag Archives: reforma zgjedhore

Thaçi e Mustafa: Reforma zgjedhore në mars

thaci e mustafa

Sot, u takuan Kryetari i Lidhjes Demokratike të Kosovës, Isa Mustafa, dhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Hashim Thaci, të cilët biseduan për reformën zgjedhore dhe për Zgjedhjet e përgjithshme. Të dy kryetarët u pajtuan për koordinimin e axhendës politike në muajt në vazhdim. Ata u pajtuan që reforma zgjedhore të …

Lexo më shumë

Reforma Zgjedhore dështoi

zgjedhjet

Reforma zgjedhore dështoi por sikur edhe rekomandimet e ekspertëve të Komisionit Evropian dërguar KQZ dhe institucioneve të Kosovës në vitin 2011 shkuan huq. Shkruan: Mr.Sc.Blerim Burjani KQZ kishte raportuar gjithmonë mirëvajtjen e zgjedhjeve dhe raporti i është dërguar Ministrisë për Integrime Evropiane. Mungesa e reformës zgjedhore pritet te jetë notë …

Lexo më shumë