Tag Archives: Reforma Ekonomike

Haradinaj: Programi për Reforma Ekonomike, një hap drejtë BE-së

ramushi

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, priti në takim Drejtorin e Përgjithshëm për Fqinjësi dhe Negociata për Zgjerim i Komisionit Evropian, Christian Danielsson. Ata biseduan për Agjendën e Reformave Evropiane, me theks të veçantë për Programin për Reforma Ekonomike. Fillimisht kryeministri Haradinaj ka zhvilluar një takim të veçantë në të cilin …

Lexo më shumë