fbpx

Tag Archives: ‘Rasti Lumezi’

‘Rasti Lumezi’, imazh aspak i mirë për sistemin e drejtësisë

Aleksander Lumezi

Imazhi i institucioneve të drejtësisë në Kosovë, ka marrë këto ditë edhe një goditje të re. Pas raporteve vlerësuese nga organizata vendore e ndërkombëtare, përfshirë edhe raportet e progresit të Komisionit Evropian, ku kritikohet performanca e prokurorisë dhe gjyqësorit, këto ditë, protagonist i zhvillimeve, që u vlerësuan aspak të mira …

Lexo më shumë
error: Content is protected !!