fbpx

Tag Archives: Rasti Kumanova

Po mbahet fjala mbrojtëse e rastit Kumanova

rasti Kumanova

Seanca e re gjyqësore për rastin “Lagja e Trimave” duhet të vazhdojë sot me fjalën përfundimtare të mbrojtjes. Prokuroria në fjalën përfundimtare kërkoi dënim maksimal për të akuzuarit “, të cilët ngarkohen për veprën “terrorizëm” dhe “pjesëmarrje në grupe terroriste”. Më 9 dhe 10 maj të vitit 2015 në aksionin …

Lexo më shumë