Tag Archives: rashiti

Rashiti: Perëndimi flet për një finale të madhe në mes të Serbisë dhe Kosovës

naim rashiti

Naim Rashiti, drejtor i Grupit Ballkanik të Politikave, me seli në Prishtinë tha se  “të arriturat e shtetësisë dhjetëvjeçare të Kosovës janë të mëdha në aspektin e konsolidimit të shtetit, qoftë ndërkombëtar, qoftë të brendshëm”. Megjithatë, në intervistën për Radion Evropa e Lirë, ai konsideron se në dhjetëvjetorin e pavarësisë …

Lexo më shumë