Tag Archives: raporti

Amerika e zhgënjyer me raportin e Bulliqit

ambasada e re amerikane ne kosove

InfoGlobi ju sjell të plotë komunikatën e  Ambasadës Amerikane në Prishtinë lidhur me raportin e  Komisionit Shtetëror për Shënjimin dhe Mirëmbajtjen e Kufirit shtetëror, te kryesuar nga Shpejtim Bulliqi, raport ky i prezentuar të hënën para Komisionit parlamentaer për Integrime Evropiane: “Ambasada e Shteteve të Bashkuara e zhgënjyer nga raportimi …

Lexo më shumë