Tag Archives: ramush haradinja

Gjykata Kushtetuese

gjykata kushtetuese e kosoves

Deklaron kërkesën e Haradinaj të papranueshme Në seancën shqyrtuese të mbajtur në ditën e mërkure, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës shqyrtoi dhe vendosi për kërkesat drejtuar nga Kryeministri Ramush Haradinaj, pas dorëheqjës së tij. Sipas këtij aktvendimi Gjykata Kushtetuse e cilëson kërkesën e Haradinaj të papranueshme si parashtures të …

Lexo më shumë