fbpx

Tag Archives: ramush haradinaj

Qeveria e ka miratuar Projektligjin për parandalim të konfliktit të interesit

projektligji

Qeveria e Kosovës sot ka miratuar propozim-vendimin me të cilin autorizohet komisioni shtetëror për shënjimin dhe mirëmbajtjen e kufirit shtetëror, që ka të bëjë me vlerësimin e punës së komisionit të mëparshëm si dhe të përgatisë raportin së bashku me rekomandimet për të gjeturat brenda afatit optimal. Në këtë mbledhje …

Lexo më shumë