Tag Archives: ramë buja

Prokurori nuk është në dijeni për pushimin e aktakuzës ndaj Ramë Bujës

Prokurori i Prokurorisë Speciale të Republikës së Kosovës (PSRK), Ali Rexha, i kontaktuar nga “Betimi për Drejtësi”, ka bërë të ditur se nuk është në dijeni se Gjykata Themelore në Prishtinë, ka hedhur poshtë aktakuzën ndaj ish-ministrit të Arsimit, Shkencës dhe Teknologjisë (MASHT), Ramë Buja dhe ish-sekretarit të përgjithshëm të …

Lexo më shumë