Tag Archives: RACHEL HADAS

Si përballohen katastrofat?

RACHEL HADAS

Ne mund të lexojmë – jo vetëm lajmin, por thrillera dhe histori që na nxjerrin nga gjendja jonë momentale. Dhe ne mund të lexojmë poezi, e cila ka fuqinë e distilimit të kohës sonë, për t’i bërë dilemat tona morale, në mos saktësisht të shpjegueshme, shumë të qarta. Shkruan: RACHEL HADAS …

Lexo më shumë