Tag Archives: Qipro

Sivjet qipriotët do të vendosin vetë

Drejtuesit qiprioto-grek dhe turq do të rifillojnë nesër në Gjenevë bisedimet për paqe, parë si një mundësi historike për t’i dhënë fund më shumë se 40 viteve ndarje të ishullit të Mesdheut, por fundi i tyre mbetet i pasigurtë. “Ekziston një mundësi reale që 2017 të jetë viti kur qipriotët …

Lexo më shumë