Tag Archives: Qeverinë

Kosovarë në Qeverinë “Rama2”

Rama2

Një nga risitë e kabinetit qeveritar “Rama 2” është përfshirja në listën e zv.ministrave të katër emrave që vijnë nga Kosova. Besa Shahini, Hajrulla Çeku, Valbona Shujaku dhe Ilirjana Bajraktari janë katër nga 33 zëvendësministrat e 11 ministrive në Qeverinë e re të Republikës së Shqipërisë, që vazhdon të drejtohet …

Lexo më shumë