Tag Archives: Qeveria e Kosovës

Gjykata Kushtetuese

gjykata kushtetuese e kosoves

Deklaron kërkesën e Haradinaj të papranueshme Në seancën shqyrtuese të mbajtur në ditën e mërkure, Gjykata Kushtetuese e Republikës së Kosovës shqyrtoi dhe vendosi për kërkesat drejtuar nga Kryeministri Ramush Haradinaj, pas dorëheqjës së tij. Sipas këtij aktvendimi Gjykata Kushtetuse e cilëson kërkesën e Haradinaj të papranueshme si parashtures të …

Lexo më shumë

Kjo është përbërja e re e Qeverisë së Kosovës

qeveria e kosoves

Mandatari për formimin e Qeverisë së Kosovës, Ramush Haradinaj ka prezantuar emrat e kabinetit qeverisës, për të cilët ka kërkuar votat e deputetëve. Në bazë të marrëveshjes PDK, AAK, Nisma, AKR, Lista Serbe dhe pakicat jo serbe, përbërja e kabinetit duket si më poshtë: Kryeministër: Ramush Haradinaj Zëvendëskryeministra: Behgjet Pacolli (AKR), Enver Hoxhaj (PDK), Fatmir Limaj(Nisma), Dalibor Jevtiq (Lista …

Lexo më shumë

Qeveria pritet të votohet në mesnatë

Qeveria pritet të votohet në mesnatë

Deputetët opozitarë kanë paralajmëruar se do të japin mendimin e tyre në sallën e Parlamentit për Qeverinë e re. Aty pritet të flasin edhe përfaqësuesit e pozitës dhe Kryeministri i ri, Ramush Haradinaj. Secili deputetë ka nga dhjetë minuta kohë derisa votimi i Qeverisë pritet të ndodhë pas mesnatës nëse …

Lexo më shumë