Tag Archives: qeveria amerikane

Rihapet qeveria amerikane

state department USA

Senati amerikan votoi të premten herët në mëngjes, për të miratuar një projektligj të kombinuar për të financuar qeverinë deri më 23 mars dhe një buxhet dyvjeçar federal. Disa orë më vonë ligji u miratua nga dhoma e përfaqësuesve që votoi 240 me 186 në favor të tij. Presidenti Trump …

Lexo më shumë