Tag Archives: qentë

Qentë kanë ndjenja

koha, qentë, qenushi

Një profesor i neuroekonomikut në Universitetin Emory, në Atlanta, SHBA, shndërrohet në të parin që vërteton se ashtu si njerëzit edhe qentë kanë ndjenja. Gregory Berns realizoi një skanim të detajuar të trurit të qenve, gjatë disa aktiviteteve të ndryshme dhe arriti të zbulonte se miqtë tanë me katër këmbë …

Lexo më shumë