Tag Archives: qendrim gashi

Qëndrim Gashi: Rektori kishte edhe merita

qendrim gashi

Profesori i Universitetit të Prishtinës, Qendrim Gashi, ka thënë se sot nuk është ditë e fitores ose e humbjes, por megjithatë shënohet fillimi i një kapitulli të ri të llogaridhënies në botën akademike dhe dinjitetit për studentët, profesorët e qytetarët, por sidomos për studentët. “Ne duhet ta respektojmë privatësinë e …

Lexo më shumë