Tag Archives: PZAP

PZAP i përgjigjet pozitivisht VV-së, por vetëm për një fletëvotim

vetevendosje

Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa ka marrë vendim për ankesën e Lëvizjes Vetëvendosje, për dy fletëvotime. Në vendimin e PZAP-së thuhet se i njëjti urdhron Komisionin Qëndror të Zgjedhjeve, që fletvotimin në vendvotimin 2704/02R ta shpallë të pavlefshëm, ndërsa kërkesën e LVV-së për ta shpallë të pavlefshëm fletëvotimin në …

Lexo më shumë

PZAP-it i dorëzohen 100 ankesa

100 ankesa janë dorëzuar në PZAP pas shpalljes së rezultatit përfundimtar nga KQZ-ja. Këtë e ka konfirmuar edhe Mulë Desku nga ky institucion. Ai ka bërë të ditur se numrin më të madh të ankesave e kanë parashtruar partitë minoritare në Kuvendin e Kosovës. “23 ankesa janë parashtruar nga Lidhja …

Lexo më shumë

Në 10 h. mbyllet afati i ankesave në PZAP

Subjektet politike dhe kandidatët të cilët janë të pakënaqur me rezultatet përfundimtare të KQZ-së kanë të drejtë të paraqesin ankesa deri në ora 10:00 të ditës së sotme. Pas pranimit të vendimit nga PZAP-i, subjektet politike që janë sërish të pakënaqura, kanë të drejtë të paraqitjes së ankesave në Gjykatën …

Lexo më shumë

KQZ-ja shpall rezultatet përfundimtare, Istogu e Kllokoti në rivotim

kqz, qeveria, gjykata kushtetuese, ministria e financave, zgjedhjet 2019

KQZ-ja ka shpallur rezultatet përfundimtare të balotazhit për kryetar të komunave, përjashtuar ato të Istogut, që sipas një vendimi të PZAP-it do të ketë rivotim edhe në Kllokot. Në një konferencë për media, përveç rezultateve përfundimtare për kryetarë, KQZ-ja ka certifikuar edhe rezultatet për Asamble të Komunave, përjashtuar ato të …

Lexo më shumë