Tag Archives: punësimi

Lansohet Agjencia e Punësimit e Kosovës

Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale (MPMS), në bashkëpunim me Ministrinë e Punëve të Brendshme dhe Programin e Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP), ka lansuar të premten programin për mbështetjen e punëkërkuesve të riatdhesuar, për të marrë shkathtësi dhe për t’u punësuar. Synimi i programit Trajnim në Punë është …

Lexo më shumë