Tag Archives: psikoterapia

Dita Kombëtare e Psikoterapisë

psikoterapia, shoqata e psikoterapeuteve te kosoves

Sipas të dhënave tregojnë se një në 4 persona në botë vuan nga çrregullime të shëndetit mendor Sot po shënohet dita Kombëtare e Psikoterapisë që i kushtohet promovimit, kërkimit dhe mbështetjes së psikoterapisë për të gjithë ata që kanë nevojë për të. Një grup i pasionuar i profesionistve shëndetësor të …

Lexo më shumë