Tag Archives: PSHDK

PShDK-ja nuk e do Turqinë model për Kosovën

Partia Shqiptare Demokratistiane (PSHDK), përmes një kumtese ka shprehur shqetësimet, për siç shprehen ata “devijimet nga orientim perëndimor” dhe njëkohësisht , pyet institucionet e Kosovës, “a mund të integrohemi në Evropë nëpërmjet marrjes për model Turqinë?”. “Natyrisht, duke e ditur se kjo e fundit, ka dekada që pret para portave …

Lexo më shumë