Tag Archives: protesta

Prishtinë: Protesta kundër ajrit të ndotur kaloi e qetë

Në Prishtinë,  në hapësirën mes Qeverisë dhe Teatrit Kombëtar banorët e kryeqytetit të Kosovës kanë protestuar kundër ndotjes së ajrit. Shumë prej tyre mbanin në dorë parullat si: “Ky ajër po ma nxen frymën”, “Nuk po mundem me marrë frymë”, “U ngufatëm, plasëm”, “Po du ajër”, “Shpend duaje Prishtinën”, “Helm” …

Lexo më shumë

Rumuni: Protesta kundër reformave gjyqësore

rumania_infoglobi

Dhjetëra mijëra persona në të gjithë Rumaninë kanë protestuar dje në mbrëmje kundër reformave të planifikuara gjyqësore për të cilat kritikët kanë shprehur shqetësimin e tyre se ato mund të nxisin korrupsionin. Sipas këtyre reformave të planifikuara, sistemi i drejtësisë do të jetë nën kontrollin e qeverisë dhe do të …

Lexo më shumë

Si e humbi pafajёsinё Malta ?

malta, protesta

Vrasja e njё gazetareje investigative, besojnё gjithnjё e mё shumё maltezё, tregon qё sistemi nё shtetin ishull nuk ёshtё nё rregull. Qytetarёt nga qeveria aktuale nuk presin as zbardhjen e rastit dhe as pёrmirёsim. Mё sё voni mё 16 tetor 2017 shteti mesadhetar Malta humbi pafajёsinё e tij nё sytё …

Lexo më shumë