Tag Archives: proteinat

Lexo pse kemi nevojë për proteina

Aftësia juaj për të shikuar, dëgjuar, menduar dhe lëvizur kërkon funksionim të vazhdueshëm të qelizave të trurit dhe komunikim cilësor në mes tyre. Transmetimin e mesazheve e mundësojnë neurotransmetuesit, të cilët janë të përbërë nga proteinat. Trupi juaj përdor proteinat për të ndërtuar qeliza të reja, për t’i mbajtur indet …

Lexo më shumë