fbpx

Tag Archives: prorektori

Dorëhiqet edhe Prorektori Nuri Bexheti

protesta

Prorektori i Universitetit të Prishtinës – “Hasan Prishtina”, Nuri Bexheti, i është drejtuar përmes një kumtese strukturave udhëheqëse të këtij universiteti dhe opinionit publik. “I ndërgjegjshëm për situatën e krijuar në Universitetin e Prishtinës ‘Hasan Prishtina’ dhe duke mos e përjashtuar veten as nga sukseset e as nga dështimet e …

Lexo më shumë