Tag Archives: Prokuroria Europiane

BE voton pro Prokurorisë Europiane

Parlamenti Europian

Evazion fiskal, pastrim parash, korrupsion: Një prokurori e përbashkët duhet të hetojë shpërdorimin ndërkufitar të parave të BE-së dhe dhe të ngrejë paditë. Parlamenti në Strasburg e miratoi këtë. Pas bisedimesh që kanë zgjatur me vite ministrat e Drejtësisë të 20 vende anëtare patën rënë dakord për projektin e një …

Lexo më shumë