Tag Archives: Privatizimi nuk ka dhënë efekte pozitive në zhvillimin ekonomik të vendit

Privatizimi nuk ka dhënë efekte pozitive në zhvillimin ekonomik të vendit

agjensioni i privatizimit

Privatizimi i ndërmarrjeve shoqërore në Kosovë, i filluar vite më parë, nuk ka dhënë efekte pozitive në zhvillimin ekonomik të vendit. Për më shumë, ky proces ka rezultuar me shkurtim të vendeve të punës. Kështu thonë përfaqësues të partive politike si dhe përfaqësues të Bashkimit të Sindikatave të Punëtorëve të …

Lexo më shumë