Tag Archives: privatësia

Aplikacionet dhe mbrojtja e privatësisë

Aplikacionet më të përdorshme për shkëmbim mesazhesh dështojnë në mbrojtjen e informacionit të përdoruesve Sipas organizatës “Amnesty International”, aplikacionet më të përhapura për të komunikuar nuk ofrojnë mbrojtjen e duhur të informacioneve dhe privatësisë. Skype-i dhe Snapchat-i janë në mesin e emrave të njohur që kritikohen për probleme me sigurinë …

Lexo më shumë

Microsoft: Nuk do përgjojmë më e-mailat

Microsoft

Korporata botërore Microsoft paralajmëron se do t’i japë fund përgjimit të e-mailave privat të personave që dyshohej se po bëjnë transakcione të kundërligjshme të shitjes së patundshmërive. Ky paralajmërim bëri që shumë shfrytëzues të shërbimeve të aplikacioneve të Microsoft-it, t’i kthehen dhe ta rishikojnë kontratën e tyre të nënshkruar me …

Lexo më shumë