Tag Archives: prifest

“Fusha e Mëllenjave” në PriFest

fusha e mellenjave, prifest, prishtina

Festivali Ndërkombëtar i Filmit-PriFest fillon  sonte Edicioni i 11-të me  6 ditë festive, me mbi 70 filma, prej tyre 7 premiera botërore, 1 premierë evropiane, 19 rajonale dhe 32 premiera kosovare. Ndërsa filmi debutues i regjisores Arzana Kraja, “Fusha e Mëllenjave” do të jetë filmi që do të shënojë hapjen zyrtare …

Lexo më shumë