Tag Archives: presidentët

Presidentët amerikanë që kanë vuajtur nga depresioni (Video)

Para se të udhëhiqnin Amerikën përmes krizave kombëtare, presidentët Abraham Lincoln, Franklin Roosevelt dhe Lyndon Johnson janë transformuar nga trauma personale, shkruan curiosity. Historiania Dosi Kearns Goodwin zbulon si kanë qenë këta burra prapa pamjes së presidentit. “Ata kanë qenë në depresion, pothuajse gati të braktisin jetën e tyre publike, …

Lexo më shumë