Tag Archives: President Ursula von der Leyen

Të gjithë komisionerët e ri të Komisionit Evropian

President Ursula von der Leyen

Presidentja e Komisionit Europian President Ursula von der Leyen paraqiti sot ekipin e saj të ri të komisionerëve, sipas faqes zyrtare të Komisionit Europian. Johannes Hahn (Austria) – komisioner për Buxhetin dhe Administrimin. Didier Reynders (Belgjikë) – komisioner për Drejtësinë. Mariya Gabriel (Bullgari) – komisionere për Inovacionin dhe Rininë. Stella …

Lexo më shumë