Tag Archives: premtimet

Partitë politike kanë nisur premtimet, po shpalosin edhe programet nëpër fushata me elektorat

Të gjitha partitë politike sot zyrtarisht e kanë hapur fushatën elektorale për zgjedhjet e 6 tetorit në Kosovë. Në tubimet e para me elektorat, partitë politike duke shpalosur programet, kanë theksuar edhe disa nga prioritet në mandatin eventual qeverisës të tyre. LDK ishte e para e cila e hapi fushatën …

Lexo më shumë

Haradinaj u premton bizneseve lehtësira tatimore!

Haradinaj,Premton,Tatime

“Bizneset e Kosovës duhet të jenë garuese me ato rajonale, prandaj ne duhet të krijojmë lehtësira tatimore”. Kështu premton Ramush Haradinaj, Kryeminstri i Kosovës. Kryeministri i Republikës së Kosovës, Ramush Haradinaj, mori pjesë në takimin e Këshillit Kombëtar për Zhvillim Ekonomik, në të cilin theksoi rëndësinë që ka zhvillimi ekonomik …

Lexo më shumë

Zgjedhjet e reja, premtimet e vjetra

zgjedhje

Fushata e partive politike për zgjedhjet lokale të 22 tetorit në Kosovë ka vazhduar me premtime afërsisht të ngjashme me ato që janë dhënë në fushatat e kaluara. Monitoruesit e proceseve zgjedhore dhe analistët politikë thonë se këto premtime jo vetëm që ngjasojnë me ato të para katër viteve, por …

Lexo më shumë

Premtimet e mëdha të kandidatëve për kryetarë të komunave

zgjedhjet komunale kosove

Fushata e partive politike pjesëmarrëse në zgjedhjet lokale të 22 tetorit në Kosovë, e filluar ditë më parë, po përcillet me premtime nga më të ndryshmet. Për mandatin e ardhshëm katërvjeçar, kandidatët për kryetarë të komunave zotohen se do të përmirësojnë dukshëm jetën e qytetarëve. Ata premtojnë përmirësim të shërbimeve …

Lexo më shumë